Този сайт използва бисквитки (cookies) ВИЖ ПОВЕЧЕ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

ВАЖНО!

СУМАТА НА ПОРЪЧКАТА НЕ ВКЛЮЧВА ЦЕНАТА НА КУРИЕРСКАТА УСЛУГА. ЦЕНАТА НА КУРИЕРСКАТА УСЛУГА (ДОСТАВКАТА) НЕ Е ВИДИМА В СУМАТА НА ПОРЪЧКАТА. ЦЕНАТА ЗА КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ЕКОНТ ЕКСПРЕС СПОРЕД ТАРИФИТЕ НА КУРИЕРА И В ЗАВИСИМОСТ ОТ ВАШЕТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И ТЕГЛОТО И ОБЕМА НА ПРАТКАТА


Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Еконт Експрес" за всички поръчки на територията на Република България.

Поръчаните артикули може да бъдат доставени и в чужбина, като цената и срокът на доставката зависят от адреса на клиента.
Доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес - на дом, работно място, офис на куриера и др.
Посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката невалидна и не обвързва „МЕЛМАК БГ ООД" със задължението за изпълнение на доставката.
В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „МЕЛМАК БГ ООД" чрез www.melmak.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Условията за доставка на продукти при поръчка онлайн са както следва:

Срок на доставката
ВАЖНО! Всички поръчки, направени в работен ден от 09:00 до 17:00 ч., се обработват и изпращат на следващия ден. Проръчките, направени след 17:00 часа се обработват и изпращат на втория работен ден. Направените в събота или неделя поръчки, се обработват в понеделник. Тъй като поръчките се доставят по адреси в стандартното работно време, моля при нужда осигурете човек, който да приеме поръчката от Ваше име, или обмислете да впишете като адрес за доставка адреса на службата си, или посочете адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес откъдето да получите поръчката си.
Поръчаните продукти се доставят с куриер на фирма „Еконт Експрес“ на посочения от Вас адрес (само в границите на Република България), в рамките от 24 часа до 4 работни дни, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни или други възникнали форсмажорни условия.
„МЕЛМАК БГ ООД" си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни, без да информира предварително Потребителите и да удължава сроковете с повече от 7 (седем) дни с предварителното съгласие от страна на Потребителя, заявил доставката.
Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.
„МЕЛМАК БГ ООД" не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

При получаване на Вашата пратка
При получаване на пратката, моля в присъствието на куриера проверете внимателно дали има видими признаци на нараняване или отваряне на опаковката! В случай на повредена при транспорта пратка се съставя констативен протокол в два еднообразни екземпляра, който се подписва от Вас и от куриера.

„МЕЛМАК БГ ООД" не носи отговорност за щети, причинени по време на транспорта, но е в готовност да съдейства на своите клиенти при необходимост.